• DEŇ OTCOV

          • Hoci u nás oslavy Dňa otcov zatiaľ nie sú také populárne ako oslavy pri príležitosti Dňa matiek, vo zvyšku sveta si tento sviatok postupom času získava stále väčšiu obľubu. Ide totiž o peknú príležitosť, kedy si môžu rodiny pripomenúť rolu otcov vo výchove detí a užiť si spoločne strávené chvíle. 

            Pre deti bývajú oteckovia vzorom, ale aj autoritou, ku ktorej počas dospievania často vzhliadajú. Tiež sa môže jednať o parťáka, ktorý im ukáže, ako si poradiť s problémami a podeliť sa o svoje radosti, vyrazí s nimi za dobrodružstvom a bude ich pozorne a trpezlivo počúvať. Aj naše deti si pre ockov pripravili milé prekvapenie, ktorým ich obdarovali a tým im  poďakovali za všetko, čo pre nich  robia a vyjadrili im svoju lásku a úctu.

          • Poďakovanie

          • Touto cestou by sme chceli úprimne poďakovať všetkým rodičom a priateľom, p.starostovi Ing. Štefanovi Eliašovi, vdp.farárovi Mgr.T. Gračkovi za akúkoľvek pomoc pri organizácii školského plesu. Srdečne ďakujeme všetkým,  ktorí prispeli finančne, alebo vecnými darmi do tomboly, ktorej výťažok podporil našu základnú školu. 

            Zároveň chceme poďakovať všetkým členom FS Velches pod vedením  obetavej p. A.Parkányiovej, za krásne piesne, ktorými  spestrili náš večer.

            Ešte raz veľká vďaka!

          • MDD

          • MDD je sviatok detí, ktorý sa oslavuje v mnohých krajinách sveta 1 júna. Na Slovensku sa oslavuje od roku 1952. Aj my sme ho oslávili v peknom počasí a s radosťou.

            Hneď ráno prišiel deti potešiť milým darčekom p.starosta Ing. Štefan Eliáš spolu s Vdp.Tomášom Gračkom.

            Potom sme sa s pomocou ochotných rodičov odviezli do Topoľčianok, kde na deti čakalo veľa zaujímavostí. Pracovníci OZ Tribeč si pre deti pripravili veľmi pekný program. Potešili ich aj policajti a hasiči.Prežili sme pekný veselý deň!